Get Adobe Flash player
Home Eltűnt Partíció

Eltűnt Partíció

Ma volt egy érdekes esetem, gondoltam megosztom veletek. Egy sima vírusirtásos, újra telepítéses témának indult a dolog de tartogatott izgalmakat, rendesen a számítógép szervizünkbe érkezett gép.

A gép Gödöllő vonzáskörzetéből került be hozzánk.

Az érdekes az volt hogy miután lementettem az adatokat és elkezdtem az újra telepítést a formázás előtti résznél, ahol a partíciók között matathatunk ugyebár, na ott lépett fel az izgalom. 2 partíció volt a számítógépen az egyiken a rendszer a másikon az adatok.

Nagyon aranyos trójai volt a gépen a rendszer partíciót akartam csak újra húzni, de amikor elkezdtem volna a particionálást hirtelen a vírus egybe rántotta a 2 partíciót és egy db 80 GB formázatlan merevlemezt kaptam. Az eredeti pedig egy 30 GB meg egy 50 Gb partícióból állt.

Terméseztessen abba hagytam a telepítés folyamatát és jöhettek a jól bevált trükkök az elvesztett partíciók vissza állítására, majd a vírusirtásra és telepítésre.

Pár órát igénybe vett a dolog sokféle megoldást kellett kipróbálni de sikerült. :)

Terméseztessen igyekszem minden probléma és kihívás előtt helyt állni. Most sikerült is.

A lényeg, hogy mindig körültekintően járjunk el ilyen feladatoknál és persze ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban akkor inkább forduljon szakemberhez, hisz egy kis hiba és elveszíthetjük adatainkat, ami megfizethetetlen lehet.

Remélhetőleg holnap már viszem is vissza Gödöllő  környékére a számítógépet a tulajdonosának az adataival együtt.

 

Ne feledjétek, ha problémátok adódik keressetek nyugodtan.

 

" Számítógép szerviz éjjel nappal, akár otthonában is, kedvező áron Gödöllőn és vonzáskörzetében"

 

 

 

 

 

 

 

Skype-oljunk
Belépés
Szavazás
Ön hol szervizeltetné a számítógépét?
 
RizVN Support
06306101385
Email