Get Adobe Flash player
Home Locky vírus az interneten.

Locky vírus? van megoldás

Locky vírus? van megoldás

 

számítógép és notebook szervizünket már többen megkeresték itt Gödöllőn a számítógépüket megtámadó locky vírus miatt.
Locky Vírus:
Azt kell tudnia, hogy a ransomware (zsarolóvírus) típusú fertőzések egyik változata, amely a fájlokat visszafordíthatatlanul elrontja. Ha ön is azok közé tartozik, akik nem szeretnék az évek alatt összegyűjtött fájlokat elveszíteni, azoknak jó tudni, hogy a vírusok komoly fenyegetést jelentenek. A Locky egy malware, amely az adatok szerint már legalább fél millió áldozatot tudhat magáénak. Sajnos továbbra is terjed, a biztonsági szakértők szerint a jelenlegi legfontosabb, legborzasztóbb vírusnak számít.
Hasonlóan működik, mint a CTB Locker, Cryptowall, Teslacrypt és Cryptolocker zsarolóvírusok, tehát amint a rendszerbe jut, titkosítja a fájlokat az AES-128 algoritmus segítségével.
 
 Amint ez a katonai típusú titkosítási folyamat befejeződik, az áldozat elveszíti a hozzáférést fájljaihoz. A visszaállítás csak az adott titkosítási művelethez tartozó visszafejtési kóddal lehetséges, de ez a .Locky vírus fejlesztőinek kezében van. Ezért a kódért a vírus váltságdíjat követel. Jelenleg 0,5-1 bitcoin (vagy 400 dollár) megfizetését követelik, és a kulcs nélkül tényleg lehetetlen a fájlok megmentése. (Bár azért már számítógép laptop szervizünk itt Gödöllőn már jártunk sikerrel az adatok részleges visszafejtésében) A biztonsági szakértők azonban mindenkit arra kérnek, hogy NE fizessenek, mert semmi sem garantálja, hogy a hackerek tényleg elküldik a kódot. 
 
Ha valaki észleli a rendkívül veszélyes locky vírust kapcsolja ki minnél előbb számítógépét notebookját és hozza be hozzánk, hogy minnél nagyobb százalékban tudjuk az adatait lementeni. locky vírustalanítani gépét. 
Ne feledje az ha már megfertőződött locky vírussal, azért még van esély az adatainak vissza állítására és a locky vírus kiírtására. Keressen minekt!
 
locky virus
 
 
Skype-oljunk
Belépés
Szavazás
Ön hol szervizeltetné a számítógépét?
 
RizVN Support
06306101385
Email