Get Adobe Flash player
Home Munka végzésünkről: miként működik számítógép szerizünk

Munka végzésünkről: miként működik számítógép szerizünk

munka végzésünkről itt számítógép szervizünkben Gödöllőn

 • operációs rendszer telepítése, frissítése, hibák javítása (windows Xp, windows 7, windows 8, linux, ubuntu linux, office)
  Kijavítjuk rendszerét, szükség esetén újratelepítjük, vagy frissítjük. A feleslegesen elinduló programokat kikapcsoljuk, letiltjuk amik lassítják a számítógépét.
   
 • vírusirtás (vírus, féreg, trójai, stb.)
  Minden féle vírustól, férgektől, trójaitól megtisztítjuk számítógépét, ezután felszereljük egy korszerű vírus védelmi program csomaggal.
   
 • internet beállítás, megosztás
  Legyen az kábel, adsl, mobil internet, beállítjuk az internetet a számítógépen, notebookon, és igény esetén meg is osztjuk, hogy több számítógépen lehessen internetezni.
   
 • vezetékes, és vezeték nélküli hálózat kiépítése
  Hálózatot szinte bárhol ki tudunk építeni, és ezzel több számítógépet, nyomtatót, szervert illetve notebookot össze tudunk kötni hálózatba.
   
 • levelező program telepítés, beállítás
  Feltelepítjük számítógépére levelezőprogramját (outlook, Thunderbird, stb... ), és beállítjuk az email fiókokat hozzá, igény esetén mentést végzünk a levelezésről.
   
 • nyomtató telepítés, beállítás
  Feltelepítjük nyomtatóját, beállítjuk az optimális működésre, igény esetén megosztjuk, hogy több számítógépről is lehessen nyomtatni. Wifi és Lan hálózati nyomtatók, print szerverek telepítését értékesítését is vállaljuk.
   
 • irodai szoftverek telepítése, beállítása
  Feltelepítjük irodai alkalmazásait, szoftvereit. Elvégezzük a szükséges beállításokat az optimális működéshez.
   
 • egyéb szoftverek, driverek telepítése, beállítása
  Szinte bármilyen szoftvert fel tudunk telepíteni, és be tudjuk állítani. A számítógéphez csatlakoztatható egyéb eszközöket is működésre tudjuk bírni.
   
 • partíciónálás (merevlemez több részre osztása)
  A merevlemezt fel tudjuk bontani 2 vagy több részre, így ha esetleg a rendszerével valami történne, és újra kell telepíteni, az adatai a másik meghajtón biztonságban vannak. Több operációs rendszert szeretne használni, mi megoldjuk Önnek.
   
 • túlmelegedési, lassulási problémák megoldása
  Ha túlmelegszik a számítógép, akkor sípol, lekapcsol, vagy lelassul. Ellenőrizzük a ventillátorokat, kitakarítjuk a számítógépet, szükség esetén újrapasztázzuk. "Nyáron nagyon fontos"
   
 • adat és fájl megsemmisítés, törlés
  Kérésre megsemmisítjük adatait, fájljait akármilyen adathordozón, hogy más ne élhessen vissza vele. (Pendrive, merevlemez, memóriakártya, mobiltelefon)
    
 • új / egyedi számítógép összeállítás
  Bármilyen elvárása is legyen, mi egyedileg megépítjük. Legyen akár irodai számítógép, játékra, multimédiára, internetezésre, szervernek. Az Ön igényeinek és pénztálcájának a legmegfelelőbb konstrukciót állítjuk össze és üzemeljük be.
   
 • hardver eszközök beszerelése, beállítása
  Igény esetén beszerezzük és kicseréljük a kívánt hardver elemet többnyire 1-3 nap alatt. Ha szükséges, akkor feltelepítjük a hozzá való meghajtó programokat is.
   
 • informatikai tanácsadás, tanítás
  Segítünk eligazodni az informatika világában, legyen az számítógép, notebook, netbook, hardver, szoftver, hálózat.
   
 • sebesség optimalizálás
  Kiiktatjuk a feleslegesen elinduló szolgáltatásokat, programokat, reklámokat. Töröljük a regisztrációs adatbázisból a felesleges bejegyzéseket. így számítógépe jóval gyorsabban fog működni.számítógép sebesség optimalizálás.
   
 • távoli segítségnyújtás
  Segítséget tudunk nyújtani anélkül is önnek, hogy személyesen jelen lennénk. Az interneten keresztül rá tudunk kapcsolódni számítógépére, és így tudjuk elvégezni a szükséges beállításokat. Ez a szolgáltatásunk külön árat képez mejett az áraink alatt megtalál.
   
 • számítógép, tisztítása, koszmentesítése
  Sűrített levegővel, vagy kompresszorral kitakarítjuk számítógépét. Fél évente legalább egyszer érdemes a számítógépet a bele rakodott portól kitakarítani, az esetleges későbbi problémák elkerülése végett, hiszen a statikusság szívja a port a por jó szigetelő és ez által gépe túl melegedhet
 • Extrém notebook segítség: Leöntötte véletlenül notebookját(laptop, netbook) elvesztette ezáltal a garanciáját, mi vállaljuk kedvező áron a laptop javítását, amennyiben még lehetséges. Ilyenkor a legfontosabb az hogy húzzuk az áramból és vegyük ki az akkumulátort belőle, ne szárítsuk semmivel, (pl: hajszárítóval) ne helyezzük áram alá. TELEFONÁLJANAK nekünk mi megpróbáljuk megmenteni notebookját.Az esetek 95% ha megtettük a fet említett óvintézkedéseket a notebook javítható. Kedvező áron viszonylag rövid határidővel tudjuk vállalni a hiba elhárítását.
   
 • adatmentés
 • Bármilyen adathordozóról (merevlemez, pendrive, cd, dvd, memória kártya, stb.) lementjük kérésére adatait.
   
 • számítógép karbantartása
  Bizonyos időszakonként érdemes átnézni a számítógépet, hogy napra kész legyen, az operációs rendszert, programokat frissíteni, a regisztrációs adatbázisból kitörölni ami már nem szükséges, töredezettség mentesiteni, helyet megtakarítani rég nemhasznált fájlokat törölni, akár havi rendszerességgel is. Havi számítógép szerviz részletek itt...
   
Skype-oljunk
Belépés
Szavazás
Ön hol szervizeltetné a számítógépét?
 
RizVN Support
06306101385
Email