Get Adobe Flash player
Home Rólunk mint számítógép szervizről

Rólunk mint számítógép szervizről

Rólunk mint Gödöllői számítógép szerviz

Cégünk 2003 óta foglalkozik számítástechnikai rendszerekkel és szervizzel, amely az évek során annyira nőtte ki magát, hogy sikeresen megnyitottuk első szervizpontunkat.

Cégünk hozzáállása egy probléma feltárásához és megoldásához, mindig a kreatív, gyors és precíz munka, annak érdekében, hogy célunkat fennakadás nélkül tudjuk teljesíteni.
Célunk, hogy ügyfeleink elégedetten és megnyugvással távozzanak, mindezt úgy, hogy pénztárcájukat megkímélve és idejüket feleslegesen nem rabolva teljesítünk.

Munkatársaink felsőfokú szakképzettségről és találékonyságról tesznek nap mint nap tanúbizonyságot, a bonyolultabbnál-bonyolultabb esetek megoldása közben.

Cégünk azért alakult, hogy egy akkor még meglévő űrt töltsön be a hazai informatikai piacon. Elsők voltunk a számítógép szervízek között, akik a munkát éjjel és nappal, mindenki számára elérhetően és hatékonyan, a helyszínre kiszállva végezték.

Azóta eltelt néhány év, a konkurencia erősödött, de mi talpon maradtunk. Köszönhető ez annak a több száz magánszemélynek illetve cégnek, akik az évek során megtiszteltek bizalmukkal. Túlzás nélkül állítható: legtöbben visszatérő ügyfeleink. A mai napig fontosnak tartjuk minden egyes megrendelőnk magas színvonalú kiszolgálását a nap bármely szakában, legyen az egyéni felhasználó vagy üzleti vállalkozás.

Keresse minket amennyiben gyors, professzionális szolgáltatást szeretne igénybe venni, elérhető áron.

Több projekttel is segítünk az ügyfeleinknek költséget megtakarítani, ezért vezettük be a Hűség kártyát és ezért vagyúnk mi is Lendítsekk partnerek ami Önöknek újabb -10 % jelent.

Néhány érv, amiért érdemes minket választani:

Sok éves szakmai múlttal rendelkezünk! Tapasztalt, megbízható szervizes kollégákkal dolgozunk!
Ha nem szeretné, hogy otthonában javítsuk meg számítógépét, akkor akár telephelyünkön is megtalál minket, ahol még kedvezőbb áron dolgozunk Önökért!
Amenniyben Ön visszatérő ügyfelünk és rendelkezik Hűség kártyával szintén kedvező áron szervizelünk!
Mi az első alkalomtól kezdve, állandó felhasználói támogatást nyújtunk Önnek, vagy cégének, igazán elérhető áron, ügyfeleinket távolról is segítjük!

Ha van egy kis ideje, kérjük ismerkedjen meg kicsit részletesebben cégünkkel, az alábbi bemutatkozó szöveg elolvasásával.

Ügyfeleink elmondása szerint vállalkozásunk legfőbb erőssége, hogy non-stop, helyszíni rendelkezésre állás mellett, gyors hibaanalízist és javítást hajtunk végre, megfizethető árakon!

Szolgáltatásaink indokoltsága:
Egy otthoni számítógép meghibásodás ugyanannyi jövedelem kiesést okozhat, mint a vállalati. Tisztában vagyunk azzal, hogy a mai életvitel mellett olykor nincs hétvége és munkaszüneti nap. A számítógépet oktatásra, tanulásra, információgyűjtésre, kikapcsolódásra és munkára egyaránt használjuk. Akinek már hibásodott meg a gépe, tudja mennyire fontos, hogy a hiba minél hamarabb ki legyen javítva. Cégünknél magasan képzett informatikai szakemberek dolgoznak. Mind hardver, mind szoftver problémák esetén kialakult munkamódszereink vannak a hiba elhárítására. Nem csak a hiba okát tárjuk fel, de el is végezzük a javítást és ha kell, gondoskodunk az alkatrész beszerzéséről is. NON-STOP szolgáltatásunk bármikor elérhető, éjjel-nappal várjuk hívását!
HÁZHOZ MEGYÜNK!

Eredményeink:
Havi több 100 hibaelhárítást tudhatunk magunk mögött, a megoldatlan esetek száma nem éri el a 2 %-ot, de ez esetben is igyekszünk kínálni alternatív megoldásokat! Legtöbb esetben a kialakult ügyfélkörünk ajánlásával jutunk el újabb ügyfelekhez, amire külön büszkék vagyunk!
Egyik Fő tevékenységünk a non-stop, helyszíni számítógép javítás.

Folyamatos megkeresések eredményeképpen vállalunk:

  • Számítógép konfiguráció tervezését, építését,
  • Hardver és szoftver beszerzését garanciavállalás mellett,
  • Operációs rendszerek telepítését, beállítását, frissítését, karbantartását,
  • Számítógépek és rendszerek, eszközök karbantartását, frissítését
  • Rendszergazdai feladatok ellátását, adatmentést, archiválást,
  • Valamint vírusirtást és vírusvédelmi rendszerek telepítését.
  • Egyéb szolgáltatásainkról olvashat a www.aie.hu weboldalon.

Ha inkább behozná gépét műhelyünkbe, az sem akadály!
Sőt szervizpontjainkban kedvezményes árakkal dolgozunk!
(1000Ft/óra)
(Telefonos időpont egyeztetés szükséges!)

Várjuk Kedves Ügyfeleinket és minél problémásabb számítógépeiket!

Skype-oljunk
Belépés
Szavazás
Ön hol szervizeltetné a számítógépét?
 
RizVN Support
06306101385
Email