Get Adobe Flash player
Home Számítógép tisztítása számítógép szervizünkben

Számítógép tisztítása számítógép szervizünkben

Számítógép tisztítása számítógép szervizünkben

 

Most nem a vírusoktól való tisztításra hanem a számítógép por és kosz mentesítésére gondolok.

 

A számítógép statikus mivolta végett szívja a port, időnként muszáj a gépet kitisztítani, mert por miatt melegszik és ez kárt is okozhat az alkatrészekben.

Mi a tisztítások során a nálunk megvásárolható tisztító szereket ajánljuk Katt ide:)

Fontos az újra pasztázás is. Főleg a nyári nagy melegekben fontos a hűtés, mert jobb esetben csak bemelegszik a gép és lekapcsol de nem optimális esetben még akár a meleg károsíthatja alkatrészeinket.

 

Most egy kicsit lépésről lépésre:

  • természetesen áramtalanítjuk a számítógépet
  • először a nagyja port egy porszívó segítségével kiszívjuk vigyázzunk, mert a mai porszívók nagy szívóképességgel rendelkeznek és jó ha az alkatrészek rajta maradnak az alaplapon :)
  • a porszívózás után le szoktam szedni a ventilátorokat, hisz a benne lévő csapágyaknál is felgyülemlik a por és persze a hűtő bordákon is.
  • tisztító sprayvel a nagyja port letisztítom, kifújom a bordákat és tisztító szerrel át pucolom az alkatrészeket terméseztessen mindent a saját tisztító szerével, külön szer van a TFT monitorok tisztítására, külön minden alkatrészhez, perifériához, notebookhoz
  • én a processzort (cpu)is újra szoktam pasztázni katt ide:) (a hővezetés miatt fontos)
  • fontos, hogy vigyázzunk az alkatrészek épségére és ne használjunk olyan vegyszert ami kárt tehet bennük sok minden meg marhatja a felületeket az oda nem illő matricákat is speciális tisztító szerrel szoktam lemosni. Tehát a körül tekintőnek kell lenni.
  • terméseztessen figyeljünk az össze szerelésnél is.
  • ja és majdnem elfejtettem az egyik legfontosabb eszközt, az ecsetet minden tisztításhoz használom

Remélem hasznos volt az információ nektek és ne feledjétek vállaljuk számítógépeitek kitakarítását, hisz fontos mert növeli élettartamát!

Skype-oljunk
Belépés
Szavazás
Ön hol szervizeltetné a számítógépét?
 
RizVN Support
06306101385
Email