Az All Info rövid  bemutatása

 
komplex IT szolgáltatások hostingtól a notebook szervizig
A 21. században már nem elég egy E-mail cím, vagy egy kevesek által látogatott statikus honlap. A vállalatok vezetői felismerték, hogy ezek nem hozzák meg a megfelelő gazdasági eredményt, ugyanakkor az e területen jelentkező információhiány következtében nem ismerhetik a hatékonyabb jelenlét lehetséges eszközeit. Tanácsadóink ezt az információéhséget elégítik ki, megmutatva az adott szervezet számára a legelőnyösebb és leghatékonyabb lehetőségeket:
 
Bízunk benne, hogy felhalmozott tudásunk segítségével partnereink Internetre és Elektronikus gazdaságra fordított - pénzben és időben mért - beruházásai a leghatékonyabban térülnek meg, és segítik cégünk piaci pozícióinak megőrzését és erősítését. Az 1980-as 90-es években tanúi lehettünk a számítógépek rohamos térnyerésének először a tudomány és a technika, majd a gazdaság terén. Ma már szinte elengedhetetlen egy vállalkozás életében a számítógép használata, a munkavállalóknál a számítógép ismerete. A harmadik évezredet az információk áramlásának forradalma jellemzi. Az Internet segítségével - a hagyományos információ hordozókkal szemben - gyorsabban, hatékonyabban, célirányosabban juthatunk információhoz, míg szélesebb körben és olcsóbban mutatkozhatunk be mint eddig bármikor.
 
A gazdaság egyik legfontosabb alkotóeleme az információ. Egy vállalkozás szempontjából az információk, egyrészről beáramló adatok a piacról és gazdaság más szereplőiről, másrészről kibocsátott adatok a cég működéséről és tevékenységéről, például marketing és PR formájában.
 
Az All Info 2003 óta igyekszik, minden igényt kielégíteni, ezért a cégben magas képzettségű tulajdonosok igyekeznek minden felmerülő igénnyel szemben helytállni. Természetesen céljaink megvalósításához külsős partnereinkkel közösen végezzük a munkákat, amennyiben ez indokolt.
 
Célunk továbbá, hogy növeljük ügyfeleink  piaci részesedését, sikerét költséghatékony környezetbarát módon. Stratégiánk alapja, hogy hosszú távon gondolkodva, szakmai kompetenciánkat Ügyfeleink igényeinek magas szinten történő kielégítésének szolgálatába állítsuk. Tesszük ezt azért, hogy mindenki számára lehetővé váljon a minőségi IT és marketingeszközök megteremtése.
Az All Info Európa Kft. minden igényt igyekszik kielégíteni a piacon. Képzet szakembereivel és alvállalkozóival együttesen a legjobb ár érték arányú termékeket és szolgáltatásokat nyújt.
Cégünk egyik jelszava minden megoldható!
Keressen minket bármilyen igénye merülne fel, mi megoldjuk problémáját.
 

Főbb működési területeink:

weboldal készítés kereső optimalizálás gödöllő

- Számítógép szerviz
- Web fejlesztés, webáruház , weboldal készítés, karbantartás,
- Hosting szolgáltatások, tárhely, szerver
- Google kereső optimalizálás
- Egyedi fejlesztések
- Egyedi hosting szolgáltatás
- Hardver szoftver értékesítés, tanácsadás
- Számitógépes rendszerek karbantartása
- Szerver szolgáltatások
- Szerver management
- Nas szerverek értékesítése telepítése, management
- Hálózat építés
- Szoftver fejlesztés
- Egyedi megoldások
 
Forduljanak hozzánk bizalommal!
AIE