Hosting, Domain, tárhely szolgáltatás Gödöllő

Hosting, Domain, tárhely szolgáltatás Gödöllő

Az All Info webhosting szolgáltatása, weboldalak elhelyezési lehetőségét biztosítja szerverein, valamint gondoskodik azok állandó internetes elérhetőségéről. Webszervereink többszörösen redundáns, szünetmentes áramellátásnak és az állandó szakmai felügyeletnek köszönhetően kiemelt üzembiztonsággal működnek, így az itt elhelyezett weboldalak elérhetősége folyamatosan biztosított. A cég webhosting szolgáltatása kiemelkedő, évi 99,5 százalékos rendelkezésre állást garantál.

Az All Info teljes körű domain szolgáltatást nyújt, amely kiterjed a magyar és nemzetközi névterekbe történő regisztrálásra, fenntartásra, elsődleges és másodlagos DNS szolgáltatásra vagy egy esetleges regisztrátor vagy igénylő váltásra is
 

A tárhely szolgáltatás

 • nagy sebességű hozzáférés biztosított
 • széles szolgáltatási körrel rendelhető
 • saját domain név használata (pl. http://cégnév.hu, vagy www.cégnév.hu, www.családnév.hu)
 • PHP futtatás,ahol PHP oldalak használhatóak
 • SQL adatbázis támogatás MySQL és PostgreSQL, web-es admin felülettel PhpMyAdmin hitelesített SSL kapcsolaton keresztül.
 • 2 féle statisztika az oldalak látogatottságáról (webalizer v. awstats)
 • aldomainek használata (pl. http://termek.cégnév.hu vagy http://keresztnev.csaladnév.hu)
 • név szerver szolgáltatás (DNS1 és DNS2)

 

Domain

Vállaljuk domain nevek regisztrációs ügyintézését.
A regisztrációt a "DOMAIN REGISZTRÁCIÓS SZABÁLYZAT" szerint végezzük.
A domain regisztrációkat Társaságunk kizárólag a Megrendelő javára végzi (a Megrendelő lesz a domain igénylője/tulajdonosa), ezért a regisztrációhoz elegedhetetlenül szükséges az táblázatban szereplő adatok és mellékletek (okmányok) csatolása az aláírt megrendelőlappal együtt.
A faxon, e-mailben vagy postai úton kapott anyagok alapján visszaküldjük Önnek a kitöltött domain-igénylőlapot, amelyet aláírás után faxon vagy e-mailben kérünk visszaküldeni. A regisztráció az aláírt igénylőlap és a mellékletek kézhezvételétől számított 12-72 órán belül elindul.
A .hu domain regisztrációk esetében lehetőség van ún. prioritásos domain regisztrációra, amely alapja lehet cégnév, védjegy, földrajzi hely. Ebben az esetben a általában gyorsabb a regisztráció, mert nem kell a domaint 2 hétig várólistán parkoltatni, de így is 1-3 munkanapot igénybe vesz. A nem prioritásos igények átfutási ideje kb. 1-2 hét.
A .eu .com .net stb. nevek regisztrációja általában on-line történik 2 hetes várólista nélkül, ezért sok esetben az igénylés néhány órán belül teljesül.
Amennyiben Ön meglévő domain nevét kívánja szerverünkre átköltöztetni, gyakorlatilag az igényléssel azonos dokumentumokra van szükség.
Fontos azonban két dolgot kiemelni: a költözés DNS szerver beállítás függvényében az aláírt igénylőlap beadást követő 2-72 órán belül megtörténik, ezért a meglévő honlapot szerverünkre legkésőbb az igényléssel egyidejűleg érdemes feltölteni illetve a használt e-mail címeket létrehozni. Ezek hiányában a honlap és a levelezés átmenetileg szünetelhet!
Amennyiben az áthozni kívánt domain név nem az Ön tulajdona, szükség van a korábbi tulajdonos lemondó nyilatkozatára is - EREDETIBEN továbbá a lemondó cég cégirataira (cégbírósági végzés, aláírási címpéldány) vagy magánszemély esetén nyilatkozatra is.
Több domain egyidejű átköltöztetése esetén kérje egyedi ajánlatunkat!
 

A levelezési (e-mail) szolgáltatás

 • rugalmas, igényei szerint testreszabható (e-mail fiókok száma, postafiók mérete stb.)
 • saját domain név használata (pl. keresztnév.vezetéknév@cégnév.hu, keresztnév@családnév.hu)
 • on-line vírus- és spam(levélszemét)szűrés, (jelölés)
 • többféle elérési lehetőséggel
 • POP3
 • IMAP (!) esetében a levelek a kiszolgáló szerveren maradnak, amelyek több számítógépről egyszerre illetve WEB-MAIL-ről is elérhetőek maradnak – egész addig amíg a felhasználó nem törli azokat.
 • WEB-mail (Roundcube) hogy Ön levelezését bárhonnan, bármikor elérhesse – csak Internet kapcsolat szükséges
 

Meglévő ügyfeleink email beállítási segédletet ezen a linken talál:

 
.
 

Tovább hosting oldalra több információ, online megrendelés!!!