szerda, 18 május 2016 16:44

weboldal - honlap - webáruház magas minőség, kedvező ár

Weboldal - honlap - webáruház magas minőség, kedvező ár (most továbi 30% kedvezmény)
 
A weboldal - honlap - webáruház a cégek, vállakozások, egyéni vállalkozók elsődleges online megjelenése, vásárlók érdelődők elöszőr ezzel találkoznak, ezért kialakítása egyik legfontosabb reklám arculati eleme. Mi, partnereinknek magas minőségű a trendeknek megfelelő, korszerű és  megfizethető áru szolgáltatást nyújtunk. 
 
Miért mi? Mert mi nem csak gyorsan legyártunk egy weboldalt - webáruháztat ügyfeleinknek. Hanem segítünk céljai elérésében és profit szerzésben. Nekünk nem az a lényeg hogy gyorsan sok pénzt keressünk, hanem elégedett ügyfeleket tudhassunk magunk mögött hiszen ez egy hosszú távú kapcsolat. Cégünk, partenereink igényei alapján készítjük el megrendelt weboldalát webáruházát. Fontos tudni, hogy egy weboldal stratégián alapszik és bizony mindig figyelni kell rá. A stratégiát fel kell építeni (weboldal készítés egyedi igények alapján, google alapokra, google optimalizálás SEO, statisztikák, kampányok kezelése, remarketingek, egyedi hirdetések, konkurencia elemzés stb...).  Áraink kedvezőek, nem kell töb százezer forintot kifizetnie. Kérésére minden weboldalát komplex statisztikai rendszerrel látjuk el. Több megoldást is tudunk, mindenkinek az anyagi lehetőségeihez mérten tudunk webes megjelenést biztosítani.
Szervereink biztos alapokra épülnek, tárhelyet, domain regisztrációt biztosítunk, mind belföldi domain esetében, mind külföldi domain esetében. Teljeskörű ügyintézést, biztosítunk szerverszolgáltatások, terén.
 
Dolgozunk, meglévő keretrendszerekkel (joomla, wordpress, stb). De természetessen egyedi fejlesztésű web motorunkból is választhat, mellyet több mint 10 éve nem esett támadásul weboldal törés, rongálás, vagy vírus fertőzés áldozatának. 
 
Weboldalaink a google keresőben is előnyös helyen szereplnek. 
 
A mai világban nagyon elterjed az online vásárlás, nem csak megkeressük mit szeretnénk venni ha lehetőség adódik rá meg is vesszük az adott webáruházban. Egy webáruház a megfelelő alapok és reklám marketing nélkül nem sokat ér. Itt is jelentős szerepet játszik a marketing, melyet a webáruház készítése során kell alkalmazni. Munkatársaink tudásuk legjavát nyújtják a webáruház készítése során. Nagy figyelmet fordítva a SEO kereső optimalizálásra, teremékek szolgáltatások bevezetésére. Adwords kampányok készítésére.
Ha felkeltettük érdeklődését keressen minket elérhetőségenken. Most további 30 % kedvezmény!!!!!. 
 
 
 
Last modified on csütörtök, 19 május 2016 14:24